Anasayfa Medya Blog Rapsodi Mobilya Ürünleri Artık Lava Mobilya’da!

Rapsodi Mobilya Ürünleri Artık Lava Mobilya’da!

Rapsodi Mobilya’nın üs düzey konfor sunan ürünleri Artık Lava Mobilya’da da müşterilerle buluşacak.

Kayseri’de İnegöl Mobilya’nın adresi olan Lava Mobilya, bir diğer mobilya devi Rapsodi Mobilya’nın şık ve kaliteli ürünlerini de vatandaşlarla buluşturmaya başladı. Rapsodi Mobilya’nın yemek odası takımları, koltuk takımları, yatak odası takımları, duvar üniteleri, genç odası takımları, mutfak setleri, sandalyeleri, bazaları, yatakları ve düğün paketlerini Lava Mobilya showroomlarında beğeniye sunuldu.

Kayseri’de Rapsodi Mobilya Ürünleri Lava’da!

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, mobilyada bir marka olan Rapsodi Mobilya ürünlerini Kayserililer’in beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Müşterilerin Rapsodi Mobilya ürünleri ile kaliteyi ucuza alacaklarının altını çizen Çelik, “Rapsodi Mobilya, araştırma ve geliştirmeye göstermiş olduğu özen ve gelişen üretim teknolojisi ile dikkat çekiyordu. Bu yönüyle mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Rapsodi Mobilya, ürünlerini başta AB üyesi ülkeler Almanya, İngiltere, İsviçre, Yunanistan olmak üzere Libya, Kıbrıs, Azerbaycan, Kuzey Irak ve Türkmenistan gibi ülkelere gönderiyor. Bizler de günümüz trendine uygun çizgi ve tasarımlara öncülük eden bir firmanın ürünlerini Kayserililerle buluşturmaktan memnunuz.” Dedi.

Rapsodi Mobilya ürünlerinin iskelet kısmanda çelik konstrüksiyon kullanıldığını vurgulayan Çelik, “Bu da ürünün uzun yıllar kullanımını sağlıyor. Kumaş, renk ve doku yapısıyla da hayallerinizdeki renk ve seçim özgürlüğünü sağlıyor. Her zevke uygun ürünleri showroomlarımızda bulabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.