Anasayfa Medya Blog Mobilya Almak için İnegöl’e Gitmeye Gerek Yok

Mobilya Almak için İnegöl’e Gitmeye Gerek Yok

İnegöl Mobilya ürünü almak için İnegöl’e gitmeye gerek kalmadı. Kayseri’de 30 yıldır mobilya sektörünün en önemli firmalarından biri olan Lava Mobilya, son trend ve kaliteli İnegöl Mobilya ürünlerini vatandaşlarla buluşturuyor.

Kaliteli ve uzun kullanım ömrüne sahip mobilya almak isteyen vatandaşlar tercihlerini İnegöl Mobilya ürünlerinden yana kullanıyor. Üretimde kaliteli malzeme kullanıldığı için uzun ömürlü kullanım vadeden mobilya ürünlerinden almak isteyen vatandaşların Kayseri’deki tercihi ise Lava Mobilya.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, mobilyada kalite ve şıklık denildiğinde akıllara İnegöl Mobilya ürünlerinin geldiğini, Kayseri’de vatandaşların İnegöl Mobilya ürünlerini Lava Mobilya’da bulabildiklerini söyledi. İnegöl Mobilya ürünlerinde sadece kullanılan ahşap değil bağlantı noktalarındaki diğer materyaller ve süngerler nedeniyle belli bir standardın üzerinde konfor sağladığının altını çizen Çelik, “İnegöl Mobilya ürünlerini yıllar geçse bile ilk günkü kadar konforlu ve sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Vatandaşlarımız Lava Mobilya’da luxury ürünlerden oturma gruplarına, yemek odalarından köşe takımlarına, yatak odalarından genç odası ve TV ünitelerine kadar birinci sınıf işçilik ürünü modern, zarif ve konforlu İnegöl Mobilya yapımı ürünlere ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı.