Anasayfa Medya Blog Lava Mobilya’dan DEV Kampanya!

Lava Mobilya’dan DEV Kampanya!

Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya’dan düğün yapacaklara müjde. Birbirinden şık, zarif ve konforlu mobilyalarla evleri güzelleştiren Lava Mobilya, belirli ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle piyasaya sunuyor.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, evlenecek çiftlerin pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları düğünlerini yapmaya başladıklarını söyledi. Genç çiftlerin bu en mutlu günleri için uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını dile getiren Çelik, kendilerinin de çiftleri sevindirmek için bir kampanya düzenlediklerini söyledi. Trend ve Lotus modellerinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımlarının paket olarak alınması durumunda yüzde 50’ye varan indirimler yapacaklarını dile getiren Çelik, “Evlenecek çiftlerimiz pandemi nedeniyle düğünlerini uzun süre yapamadıkları için mağdur oldu. Lava Mobilya olarak Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünü koltuk takımı, yatak odası takımı ve yemek odası takımlarını vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize bir jest yaparak yüzde 50’ye varan indirimlerle evlerini döşemelerine yardımcı olmak istedik.” ifadelerini kullandı.

İnegöl Mobilya ürünü modern, şık ve zarif koltuk takımları, köşe takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları, genç odaları ve TV ünitesi ürünleri ile Kayserililerin hizmetinde olduklarının altını çizen Çelik, konforlu ve kaliteli kullanım sunan İnegöl Mobilya ürünleri ile tanışmak isteyenleri Lava Mobilya’ya davet etti.