Anasayfa Medya Blog Lava Mobilya’da Yeni Yılın İndirimli Fiyatlarını Kaçırmayın!

Lava Mobilya’da Yeni Yılın İndirimli Fiyatlarını Kaçırmayın!

2021 yılının son çeyreğinde döviz fiyatlarında yaşanan artış hemen hemen bütün ürünlere zam olarak yansıdı. Bu zamlardan mobilya fiyatları da nasibini aldı. Ancak Aralık ayının son günlerinde dövizde yaşanan gerileme sonrası yeni yıla fiyatlardaki düşüş ile girildi. Mobilya sektöründe de fiyatlar yüzde 20 oranlarında geriledi.

Kayseri’de İnegöl Mobilya ve Rapsodi Mobilya ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya, yeni yıla sürpriz indirimlerle girdi. Döviz kurundaki düşüşü fiyatlarına yansıdan Lava Mobilya’da yüzde 20’ye varan oranlarda indirimle karşılaşmak mümkün.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, 2021 yılının son çeyreğinde döviz fiyatlarında anormal bir artış yaşandığını, hükümetin kur korumalı TL vadeli mevduat sistemini devreye almasıyla birlikte döviz fiyatlarında büyük bir gerileme yaşandığını hatırlattı. Döviz fiyatlarında yaşanan artış ile birlikte bütün ürünlerde fiyatlara zam geldiğini dile getiren Çelik, dövizde yaşanan gerileme sonrası ise vatandaşın yapılan zamların geri alınması yönünde talepleri olduğunu vurguladı.

Lava Mobilya olarak satışa sundukları İnegöl Mobilya ve Rapsodi Mobilya ürünlerinde yeni yıl ile birlikte yüzde 20’ye varan oranlarda indirime gittiklerinin altını çizen Çelik, “Koltuk takımlarından yatak odası takımlarına, yemek odası takımlarından genç odalarına kadar onlarca çeşit ürünün fiyatlarında indirime gittik. Fiyatlarımız dövizde artış yaşanmadan önceki fiyatlarla hemen hemen aynı fiyatlara geri çekildi. Yeni yıla yeni mobilyalarla girmenin tam zamanı.” ifadelerini kullandı.