Anasayfa Medya Blog Lava İnegöl Mobilya Yeni Sezona Hazır

Lava İnegöl Mobilya Yeni Sezona Hazır

Kayseri Lava Mobilya, İnegöl’deki 42. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek yeni sezon ürünlerini Kayserililerle buluşturdu.

Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünü luxury koltuk takımı, luxury yemek odası takımı, luxury yatak odası takımı, klasik ve modern tarzdaki şık ve konforlu koltuk takımları, köşe takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, genç odaları ve TV ünitesi ürünlerinin satışını yapan Lava Mobilya, 42. MODEF İnegöl Mobilya Fuarı’ndaki son trend ürünleri gözlemleyip Kayseri’de kullanıcılarla buluşturdu.

Yeni Sezonda Şıklık ve Metal Destekli Tasarımlar Ön Planda

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, firma olarak son trend ürünleri her zaman yakından takip ettiklerini, bu amaçla 42.’si düzenlenen MODEF İnegöl Fuarı’nı ziyaret ettiklerini söyledi. Fuarda yeni sezon ürünleri görüp incelediklerinin altını çizen Çelik, “Mobilya denilince akıllara hemen dayanaklılık ve şıklığıyla ön plana çıkan İnegöl Mobilya ürünleri akıllara gelir. Lava Mobilya olarak bizler de Kayseri’de son trend İnegöl Mobilya ürünlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu amaçla bütün fuarları takip ediyoruz. 42. MODEF İnegöl Fuarı’nda yeni sezonda yine şıklık ve metal destekli tasarımlar ön plandaydı. Vatandaşlarımız mobilya showroomlarımızda bu sene kaliteli işçilik ürünü şık, konforlu ve metal destekli tasarımları görecekler.” ifadelerini kullandı.

Kaliteli ve Şık Mobilyalar Kampanyalı Fiyat Avantajıyla Kullanıcılarla Buluşuyor

Lava Mobilya olarak fuarda özenle seçtikleri mobilyaları müşterilerle buluşturmak için tedarikçi firmalarla görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Çelik, “Sevdiğimiz ve kullanıcıların da beğenecekleri modelleri Kayseri’ye getirerek showroomlarımızda kampanyalı fiyatlarla satışa sunduk. Vatandaşlarımız son trend İnegöl Mobilya ürünlerini showroomlarımızdan inceleyip, şık ve ferah mobilyalarla evlerine yeni bir hava katabilirler. Lava Mobilya’nın 25 yıllık tecrübesi ve bir müşteri gözü ile bakıp değerlendirip aldığımız modelleri görmek için sizleri showroomlarımıza bekliyoruz.” dedi.

Lava Mobilya’nın yeni sezon İnegöl Mobilya luxury koltuk takımı, luxury yemek odası takımı, luxury yatak odası takımı, klasik ve modern tarzdaki şık ve konforlu koltuk takımları, köşe takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, genç odaları ve TV ünitesi ürünlerini lavamobilya.com.tr internet adresinden inceleyip, lavamobilya.com.tr/iletisim internet sayfasındaki iletişim numaralarından bizlerle irtibata geçebilirsiniz.