Anasayfa Medya Blog Lava Mobilya, 30 Yıllık Tecrübe İle Kayseri’de Mobilyanın Adresi Oldu

Lava Mobilya, 30 Yıllık Tecrübe İle Kayseri’de Mobilyanın Adresi Oldu

Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya, 30 yıllık bir tecrübe ile mobilya sektöründe hizmet veriyor.

Kayseri’de üç farklı lokasyonda toplam 5 bin 500 metrekale kapalı alanda hizmet veren Lava Mobilya, koltuk takımından yatak odası takımına, yemek odası takımından köşe takımlarına, TV ünitesinden yatak-baza-başlık takımına, luxury mobilya ürünlerinden aksesuara kadar modern ve klasik formlardaki şık, kaliteli, lüks ve konforlu İnegöl Mobilya ürünlerini Kayserililerle buluşturuyor.

Satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da müşteri memnuniyetini hedef alan Lava Mobilya, İnegöl Mobilya ürünlerine 2 yıl garanti sağlıyor. Her zevke ve kullanıma uygun İnegöl Mobilya ürünlerini uygun araç ve teknik ekiple birlikte evlere kadar ücretsiz götüren Lava Mobilya, ücretsiz kurulumunu yaparak vatandaşları rahat ve konforlu bir yaşam ile buluşturuyor.

İnegöl Mobilya ürünlerinin yanı sıra iç mimari projeleri de yapan Lava Mobilya, ev, otel, cafe, restaurantlara iç dizayn hizmeti de veriyor. Müşterilerin talepleri doğrultusunda uzman personellerini görevlendiren Lava Mobilya, mekânınızın özelliklerine göre uygun mobilya çeşitlerini tespit edip mimari uygulama programları ile görsellerini oluşturuyor, onay alınmasının ardından mekânlarınızı en şık bir şekilde döşeyerek hayallerinizdeki takımlarla sizleri lüks ve konfora kavuşturuyor.