Anasayfa Medya Blog Kayseri’de TV Ünitesi’nin Adresi Lava Mobilya!

Kayseri’de TV Ünitesi’nin Adresi Lava Mobilya!

Kayseri’de İnegöl Mobilya’nın adresi olan Lava Mobilya, her zevke uygun onlarca çeşit TV ünitesi modeliyle oturma odalarınızı güzelleştiriyor.

Lava Mobilya’nın ister gösterişli ister sade ve şık İnegöl Mobilya Lava TV Üniteleri yaşam alanlarınıza yeni bir nefes getirecek. Kullanışlı ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Lava Mobilya’nın her zevke hitap eden TV ünitesi modelleri, modern çizgileri, zarif  görünümü, geniş aksesuar ve depolama alanları ile TV izleme saatlerinize keyif getiriyor.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, Kayseri’de TV ünitesi denildiğinde ilk akla gelen firma olduklarını, onlarca çeşit ve her zevke hitap eden TV üniteleri ile evleri güzelleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Şık ve modern çizgilerdeki TV ünitelerinden daha klasik tarzdaki TV ünitelerine kadar kullanışlı ve ergonomik TV ünitelerini showroomlarında satışa sunduklarının altını çizen Çelik, “Kayseri’de İnegöl Mobilya denildiğinde akla ilk gelen firmalardan biriyiz. Her çeşit mobilyanın yanında TV ünitesi konusunda da iddialıyız. 2021 TV ünitesi modellerimiz ile her zevkten insana hitap ediyoruz. Anatolia TV Ünitesi, İmza TV Ünitesi, Kenz TV Ünitesi, Miraye TV Ünitesi, Arya Beyaz TV Ünitesi, Arya TV Ünitesi, Assos TV Ünitesi, City TV Ünitesi, Clas TV Ünitesi, Line TV Ünitesi, Milano TV Ünitesi, Yıldız Siyah TV Ünitesi ve Yıldız Beyaz TV Ünitesi modellerimiz ile yaşam alanlarını zevklendirip, TV izleme saatlerine keyif katıyoruz.” dedi.

İnegöl Mobilya TV Üniteleri 2 Yıl Garantili

Kayseri’de TV ünitesi almak isteyenleri showroomlarına davet eden Çelik, birinci kalitede şık ve zarif TV üniteleri ücretsiz bir şekilde evlere kadar teslim edip kurulumunu yaptıklarını dile getirdi. İnegöl Mobilya ürünü TV ünitelerinin 2 yıl garanti olduğunun altını çizen Çelik, satış öncesinde olduğu gibi satış sonrasında da müşterilerinin yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.