Anasayfa Medya Blog Kayseri’de Genç Odası’nın Adresi Lava Mobilya

Kayseri’de Genç Odası’nın Adresi Lava Mobilya

Lava Mobilya, şık ve ergonomik genç odası takımları ile Kayseri’de genç odası alanların ilk tercihi oluyor.

Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünü mobilya takımlarını vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya, genç odası takımlarında da birbirinden çık, dinamik ve ergonomik takımlarla gençlerin bütün ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Canlı renkler ve dinamik tarzı ile dikkat çeken genç odası takımları, çalışma masasından kitaplığına ve yatağına kadar gençlere konforlu bir yaşam sunuyor.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, her zevke hitap eden kız-erkek genç odası takımları ile Kayseri’den gençlerin tercihleri olmayı sürdürdüklerini ifade etti. Kalite ve şıklığı öne çıkaran genç odası takımlarının dinamik bir stili olduğu için gençlerin ilgisini çektiğini anlatan Çelik, “Genç odası takımlarımız hem sade ve şık, hem de gençlerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak konforlu bir kullanım sunuyor. Canlı ve dinamik renkler, ergonomik dolap, masa ve kitaplıklar ile genç odası takımlarımız gençlerimizin içerisinde kendilerini mutlu ve huzurlu hissedecekleri bir ortam sunuyor.” Dedi.

Lupines Genç odası Takımı, Linda Genç Odası Takımı, Destello Genç Odası Takımı, Bella Genç Odası Takımı, Bordo Genç Odası Takımı, Candy Genç Odası Takımı, Capris Genç Odası Takımı, Liberta Genç Odası Takımı, Loft Genç Odası Takımı, Matilda Genç Odası Takımı, Moon Genç Odası Takımı, Nova Genç Odası Takımı, Retro Genç Odası Takımı, Vegas Genç Odası Takımı ve Santana Genç Odası Takımı’nı Kayseri’deki showroomlarında satışa sunduklarının altını çizen Çelik, satış sonrası sonrasında da ücretsiz bir şekilde takımların nakliyesini ve kurulumunu yaptıklarını sözlerine ekledi.

Lava Mobilya’nın bol ve alternatifli genç odası takımlarını görmek ve incelemek için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz.