Anasayfa Medya Blog Gurbetçilerin Mobilyaları Lava Mobilya’dan!

Gurbetçilerin Mobilyaları Lava Mobilya’dan!

Kayserili gurbetçiler yasakların gevşemesiyle birlikte memleketlerine gelmeye başladı. Esnaf, gurbetçilerle birlikte ekonominin canlanmasını bekliyor.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır memleketlerine gelemeyen gurbetçilerin sıla hasreti sona eriyor. Yasakların gevşemesi ile birlikte Kayserili gurbetçiler yavaş yavaş memleketlerine gelmeye başladı. Esnaf, ekonomik durgunluğun gurbetçilerle birlikte ortadan kalkmasını umuyor. Özellikle döviz kurunun Türk lirası karşısında değer kazanması, Euro’nun değerlenmesi nedeniyle gurbetçilerin alım gücünün daha da arttığını düşünen esnaf, ekonomik kayıplarını bu dönemde azaltmanın planlarını yapıyor.

İnegöl Mobilya Ürünlerini Gurbetçilere Sunacak

Kayseri İnegöl mobilya ürünlerini uygun fiyatlardan vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya da birbirinden özel ve şık İnegöl Mobilya ürünü mobilyaları Kayseri’den ev alan gurbetçilerle buluşturacak. Sağlam ve konforlu bir yaşam sunan ister modern ister luxury mobilyaları kampanyalı fiyatlarla gurbetçilere sunacak olan Lava Mobilya, ücretsiz teslimat ve satış sonrası hizmetlerle gurbetçilerin yanında olacak.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, geçtiğimiz günlerde MODEF İnegöl Fuarı’nı ziyaret edip yüzlerce çeşit son trend İnegöl Mobilya ürünlerini Kayseri’ye getirdiklerini söyledi. İnegöl Mobilya ürünlerinin dayanıklılık ve şıklığıyla bilindiğini vurgulayan Çelik, vatandaşların kaliteli ürünleri kampanyalı fiyatlarla edinebileceğini anlattı.

Yaklaşık iki yıldır pandemi nedeniyle Kayserili gurbetçilerin memleketlerine gelemediklerini de hatırlatan Çelik, bu sene yasakların kalkmasıyla birlikte sıla hasretinin sona ereceğini anlattı. Bu sene döviz kurunun Türk lirası karşısında değer kazanmasıyla birlikte gurbetçilerin alım gücünün iyice artığını anlatan Çelik, ev alan ya da mobilyasını değiştirmek isteyen gurbetçiler için Lava Mobilya olarak kampanyalı fiyatlardan ürünlerini sunacaklarını dile getirdi.

Şık ve Konforlu Mobilya Lava Mobilya’da

Amaçlarının şık ve konforlu mobilya ürünlerini gurbetçilerle buluşturmak olduğunun altını çizen Çelik, “Gurbetçilerimiz Lava Mobilya’daki İnegöl Mobilya ürünlerini görmeden mobilya almasınlar. Bu sene MODEF İnegöl Fuarı’na giderek son trent mobilya ürünlerini Kayseri’ye getirdik. Yüzlerce çeşit şık ve konforlu mobilya ürününü Kayserililer’in hizmetine sunduk. Gurbetçilerimiz kaliteli mobilyayı kampanyalı fiyatlardan almak için bizlere uğrasınlar. Lava Mobilya olarak hem ücretsiz teslimat hem de satış sonrası hizmetimizle gurbetçilerimizin hizmetinde olacağız.” ifadelerini kullandı.

Kayseri İnegöl Mobilya Ürünleri Lava Mobilya’da

Gurbeçtilerin Lava Mobilya’nın yeni sezon İnegöl Mobilya luxury koltuk takımı, luxury yatak odası takımı, luxury yemek odası takımı, modern ve klasik tarzdaki şık ve konforlu koltuk takımları, köşe takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları, genç odaları ve TV ünitesi ürünlerini Lava Mobilya internet adresinden inceleyebileceklerini vurgulayan Çelik, İletişim sayfasında bulunan iletişim numaralarından da kendileriyle irtibata geçebileceklerini sözlerine ekledi.