Anasayfa Medya Blog En Kaliteli ve Şık Köşe Koltuk Takımları Lava Mobilya’da

En Kaliteli ve Şık Köşe Koltuk Takımları Lava Mobilya’da

Lava Mobilya, birbirinden şık ve modern köşe koltuk takımı modelleri ile evleri güzelleştiriyor.

Kayseri’de 30 yıllık tecrübe ile İnegöl Mobilya ürünlerini vatandaşlarla buluşturan Lava Mobilya, modern, şık ve klasik tarzda köşe koltuk takımı modellerini vatandaşların beğenisine sunuyor.

Lava Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Çelik, kalite ve şıklığıyla öne çıkan İnegöl Mobilya ürünü Köşe Takımı modellerini vatandaşlarla buluşturduklarını söyledi. Her tarza hitap eden şık ve kaliteli, rahatlığıyla konforlu bir oturum sağlayan İnegöl Mobilya Lava Köşe Takımları’nın bütün beklentileri karşılayacağını dile getiren Çelik, “Her tarz ve zevke uygun fonksiyonel köşe takımlarımız, eklenebilir formlarıyla ister küçük ister büyük oturma alanlarınız için alternatifli seçenekler sunuyor.” dedi.

Yataklı köşe takımı veya bazalı köşe takımı modellerini de satışa sunduklarının altını çizen Çelik, müşterilerin beğenip aldıkları L Koltuk Takımı’nı profesyonel ekipleriyle birlikte evlerine ücretsiz götürüp montajını yaptıklarını dile getirdi.

Lava Mobilya olarak Diamond Köşe Takımı, Eskişehir Köşe Takımı, Lego Köşe Takımı, Retro Köşe Takımı, Urfa Köşe Takımı ve Ürgüp Köşe Takımı modellerinin satışını yaptıklarının altını çizen Çelik, vatandaşları köşe koltuk takımlarını görmek ve köşe koltuk takımı fiyatlarını öğrenmek için mağazalarına davet etti.