Anasayfa Medya Blog 2024 Yılının Mobilyada Trend Renkleri

2024 Yılının Mobilyada Trend Renkleri

2024 yılının getirdiği değişim rüzgârı, mobilya modellerinin yanında mobilya renklerine de yansıdı. 2024 yılında evlerde daha çok rahatlatan ve dinlendiren renkler tercih ediliyor. Başka bir deyişle, bu yılın trendi, “terapi yapan evler” olarak tanımlanabilir. Kayseri’de İnegöl Mobilya ürünü koltuk takımı, salon takımı, oturma grubu, yatak odası takımı ve yemek odası takımının adresi Lava Mobilya, 2024 mobilyada trend renkleri sizler için derledi…

Şehir yaşamının kaos ve koşturmacasının ardından eve geldiğinizde kendinizi rahat ve huzurlu bir ortamda bulmak istiyorsanız siz de evinizin dekorasyonunda kullandığınız renkleri yenileyebilirsiniz. Bunun için koltuklardan, perdelere, masalardan halılara kadar büyük bir değişime ihtiyaç yok, yalnızca dekorasyonunuzda küçük adımlarla evinize hakim olan ana renkleri değiştirebilirsiniz.

Pastel ve Yumuşak Renkler

Yakın geçmişte iddialı renkler tercih edilirken, 2024 trendlerinde pastel tonların ağırlıkta olduğu görülüyor. Pastel, yumuşak ve huzur veren renk tonları daha fazla tercih ediliyor. Yılın trend renklerinin gri ve adaçayı yeşili olduğunu söyleyebiliriz. Gri ve adaçayı yeşili, evinizde size adeta terapi uygulayarak, kendinizi rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak.

Gri ve Adaçayı Yeşili Uyumu

Gri ile adaçayı yeşili renklerinin güzel bir uyum yakalaması da gözlerden kaçmıyor. Böylece evinizde gri veya adaçayı yeşilini hangi renklerle kombin edeceğiniz konusunda tereddüt etmeniz gerekmiyor. Bu iki rengi bir arada kullanarak şıklığı ve huzuru yakalamak mümkün olabiliyor.

Doğallık Arayışı

Ayrıca doğallık arayışı da yaşam alanı olan evlerin olabildiğince doğal eşyalarla donatma veya doğal bir görünüme kavuşturma çabasını getiriyor. Mobilyadaki renk trendlerin de bu doğallık arayışından etkilenmesi sonucu ortaya “terapi odaklı” dekorasyon stilleri ve renkler çıkıyor.