Anasayfa Medya Blog İnegöl Mobilya 2021 Modellerinde Tarzlık ve Şıklık Ön Planda

İnegöl Mobilya 2021 Modellerinde Tarzlık ve Şıklık Ön Planda

2021 yılı İnegöl Mobilya ürünleri her zamanki gibi şık, rahat ve tarz mobilyalardan oluşacak.

Türkiye’de en çok tercih edilen mobilya ürünleri olan İnegöl Mobilya 2021 trendleri geçtiğimiz günlerde yapılan 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF)’nda beğeniye sunuldu. Yüzlerce çeşit takımın görücüye sunulduğu fuarda 2021 trendi olarak şık ama doğal dekorasyonun tamamlayıcısı mobilyalar öne çıktı. Yeni sezonda mobilyalarda doğal materyaller, geometrik şekiller ve yumuşak renkler kullanıcıların sık sık karşısına çıkacak.

2021’de Vintage Mobilyalar Revaçta

2021 mobilyalarda ana akım vintage mobilyalar olacak. 1920-1950 arası dönemin modasını yansıtan vintage mobilyalar ile kullanıcılar geçmişe yolculuk yapacak. Eskiyi seven ve yaşatmak isteyen kişiler bu tarz mobilyalarla evlerine yeni bir soluk katacak. Evlerdeki vintage ruhu ile birlikte modern lüks ve doğala dönüş de söz konusu olacak. Bu sene evlerinizde geri dönüşümlü ve sürdürülebilir malzemelerle tasarlanmış koltuk ve kanepe çeşitlerini görmeye de hazır olun. Evlerde doğa ile iç içe mekânların oluşturulacağı bu mobilyalarda yumuşak kadifelerle döşenmiş oturma alanları ile şıklık ve konforda evleriniz adeta zirve yapacak.

Chester Takımlar 2021’de de Moda

Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören chester takımlar 2021’de de hala revaçta. Mekanizmalı koltuk modellerinin ön planda olacağı 2021’de, sırt ve kol kısımları mekanizmalı modeller kullanıcılara bir hayli rahat ve konforlu oturumlar sunacak.

Yataklarda Kumaş Başlık Olacak

2021 yatak modasında ise kumaş başlık ve basamaklı yataklar ön planda. Geometrik desenler ve doğal materyallerle tasarlanan yataklarda ana akım ise koza gibi sizi sarmalayacak, yumuşak kumaş başlıklı, basamaklı yataklar olacak.

2021’in Favori Rengi Pembe ve Tonları

2021 İnegöl Mobilya trendinde bu senenin rengi ise pembe. Yeni sezon İnegöl Mobilya ürünlerinde bu sene pembe ve tonlarını çokça göreceğiz. Bu sene özellikle daha nötr ve yumuşak pembe tonları favori renk olacak.

En Şık ve Tarz İnegöl Mobilya Ürünleri Lava Mobilya’da

Kayseri’de en şık ve tarz yeni sezon İnegöl Mobilya ürünlerini Lava Mobilya’da bulmanız mümkün. Yüzlerce çeşit İnegöl Mobilya ürünlerini sizlerle buluşturan Lava Mobilya, kampanyalı fiyatlarla evinizi döşemeye yardımcı oluyor. Şık, modern, tarz ve konforlu İnegöl Mobilya ürünlerimizi görmek için mağazalarımıza gelebilir veya sitemizden 2021 trendlerine uygun luxury koltuk takımı, luxury yemek odası takımı, luxury yatak odası takımı, konforlu oturum sağlayan modern ve şık koltuk takımları, köşe takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, genç odaları ve tv üniteleri çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.